Velkommen til Årøsund Bådelaug

Som medlem af Årøsund Bådelaug, får du/i en række af oplevelser, hvor det at sejle og have vandet som omdrejnings punkt, samt fællesskabet medlemmerne i mellem, er i højsædet.
 
                           Vi glæder os til at tage imod dig/jer i vores fællesskab smiley

Vi vægter det sociale samvær højt, og derfor har vi en del arrangementer som alle vil kunne finde interesse i. Da vi er ret dynamiske i bådelauget, er det ikke alle arrangementer der finder sted hvert år, men af de faste og altid tilbagevendende begivenheder er der bla:
Standerhejsning med efterfølgende spisning, sensommerfest med spisning,fælles tur til andre havne hvor vi låner deres klubhuse, hygger og spiser sammen, samt udforsker det område vi ligger i.

I vinterperioderne ligger vi ikke stille og her har vi op til flere foredrag eller events, samt selvfølgelig vores generalforsamling.

En af de altid tilbagevendende begivenheder er optagning og isætning
af vores både. Vi udsender nogle faste weekender, hvor vi sætter i eller tager op. De weekender hjælper vi hinanden med bådene, så man står aldrig alene med den store opgave det er, at flytte sin båd op eller i. For at vi også de dage kan hygge lidt, er ÅB vært med rundstykker, kaffe osv. for medlemmerne.


                                     Punkter af særlig interesse:

. ÅB holder til i den ene ende af medborgerhuset. Som medlem har man fri    adgang hertil. Det er også her vi holder vores små arrangementer, møder osv.

. Vores kajakafdeling har ugentlige ro aftner, hvor man kan låne en klubkajak   eller har mulighed for at opbevare sin egen kajak.—se mere i særskilt folder om kajakafdelingen eller kontakt os.

. Når du er medlem er ÅB er du også med i noget større nemlig, Dansk  Sejlunion, Lillebælt Syd kreds, Danmarks Fritidssejler Union, DGI Sønderjylland og Danmarks Museum for Lystsejlads.

 
. Som medlem af Dansk Sejlunion får du nogle helt specielle tilbud bl.a. super  tilbud på både ansvars og kaskoforsikring på båden, mulighed for at bruge DS ankerbøjerne rundt om i Danmark, samt et væld af andre tilbud. Se DS hjemmesiden for mere informtion.  https://dansksejlunion.dk/

. Hver tirsdag i sæsonen, afholdes der kapsejlads for kølbåde, hvor alle er velkommen uanset, om man har erfaring, eller ikke, med kapsejlads. Deltagelse koster 100.-kr pr. sæson pr. båd til at dække præmier.

Se under fanen ”kontingenter” for at se din pris for medlemskab

Hvis du/i kunne tænke jer at melde jer ind i Årøsund Bådelaug kan dette gøres ved at sende en mail til: baadelaug@aarosund.dk eller via vores hjemmeside www.aa-b.dk. Se også vores facebook side med div. info.
 
                                         Vi glæder os til at se jer i vores dejlige fællesskab.
                                                   Med venlig hilsen Årøsund Bådelaug
Årøsund Bådelaug | Færgevej106, Årøsund | 6100 Haderslev | baadelaug@aarosund.dk